MERCHANDISING

Het plaatsen van al uw displays of POS-materialen.

Vetec, Uw partner in MERCHANDISING!

Bij de visualisatie van uw merk is Vetec ervan overtuigd dat kwaliteit essentieel is. Door de jarenlange ervaring in de Benelux leveren wij een toegevoegde kwaliteit aan de aspecten montage, plaatsing en logisiteke planning. Dit is dan ook waar Vetec naar streeft met ons intern kwaliteitssysteem. Zowel bij eenvoudige opdrachten, zoals het plaatsen van (kleine) displays en het bezoeken van adressen om POS-materialen te vervangen, als zeer technische opdrachten streeft Vetec naar producten die voldoen aan de gevraagde normen. Dit steeds met een oog voor kwaliteit.

één  contact persoon

Vetec vertrekt bovendien altijd vanuit de haalbaarheid van de uitvoering, waarbij de kwaliteit gegarandeerd kan blijven. We dragen daarom de communicatie met de klant hoog in het vaandel. Één aanspreekpunt dat de opvolging, planning en verantwoordelijkheid draagt om het maximale uit elk project te halen.

 

 

Vetec's Ipad systeem

Via iPads communiceren we meteen met onze klant na het uitvoeren van elke opdracht. Zo worden onze klanten nauw betrokken en is directe opvolging mogelijk.

 

 

online systeem van Vetec

deze klanten rekenen op Vetec voor hun merchandising :

U toch ook ?

ONZE REALISATIES

online systeem van Vetec
online systeem van Vetec
online systeem van Vetec